OKUL

AİLE BİRLİĞİ

Okul Aile Birliği, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ve okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak üzere kurulmuştur.

Görevleri:

• Öğrencileri, Türk Millî Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri ile Atatürk İnkılâp ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirmek üzere okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve ailelerle iş birliği yapmaktır.
  • Kurs, seminer, müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, kermes ve benzeri etkinliklerde okul yönetimi ile iş birliği yapmaktır.
  • Öğrencilere sağlık, beslenme ve temizlik alışkanlıkları kazandırmada alınacak ortak tedbirler için katkı sağlamaktır.
  • Ailede, okulda ve çevrede, öğrencilerle diğer çocukların iyi alışkanlıklar kazanmalarını, iyi birer vatandaş olmalarını sağlayıcı tedbirler alınmasında okul yönetimine yardımcı olmaktır.
  • Okul yönetimi ile iş birliği yaparak belirlenen kardeş okullara katkıda bulunmaktır.

16.10.2018 Salı  günü gerçekleşen seçimle, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Adapazarı Özel ENKA Anadolu Lisesi  Okul Aile Birliğimiz aşağıdaki velilerimizden oluşmuştur.

Siz velilerimizi temsil edecek birliğimizin başkanı  Sayın Elif ÖZCAN a elifzeynepozcan@hotmail.com  mail adresine ileti göndererek ulaşabilirsiniz.

No Veli Adı Soyadı E-mail
1 ELİF ÖZCAN elifzeynepozcan@hotmail.com