ÖZEL ENKA FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ
8. SINIFLAR ARASI “9. MATEMATİK YARIŞMASI”

ÖDÜLLER:
1.ye AKILLI TELEFON
2.ye TABLET
3.ye BİSİKLET
4 ile 10 arasına 500 TL HEDİYE ÇEKİ
11 ile 20 arasına 300 TL HEDİYE ÇEKİ

AÇIKLAMALAR:
1. Bu yarışmaya, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ortaokulların 8.sınıflarına devam eden öğrenciler katılabileceklerdir.
2. Başvurular ferdi olarak bu açıklamaların en altında yer alan başvuru butonundan yapılacaktır.
3. Başvurular 02 Mart 2020 Pazartesi günü bu sayfada başlayacak ve bina kontenjanı doluncaya kadar devam edecektir. Bina kontenjanı dolduğunda başvurular kapatılacaktır.
4. Sınava katılım ücretsizdir.
5. . Matematik yarışması müracaatlarımız 01 Şubat – 20 Mart 2022 tarihleri arasında alınacaktır
6. Yarışma tek aşamada yapılacaktır. Yarışmaya, başvuru formunda seçeceğiniz sabah ya da öğle oturumundan sadece birinde katılabilirsiniz.
7. Yarışmaya katılacak öğrenciler, nüfus kimlik kartını ve e-okuldan alınmış Okul Müdürlüğü onaylı öğrenci belgesini yanlarında getirmek zorundadır. Belirtilen belgeleri olmayan öğrenciler sınava alınmaz. Başvuru esnasında yanlış bilgi giren öğrencilerin sınav sonucu iptal edilecektir.
8. Öğrenciler, sınav saatinden 30 dakika önce okulda hazır olacaklardır.
9. Yarışma başlangıcından itibaren ilk 60 dk. içinde öğrencinin ayrılmasına izin verilmeyecektir.
10. Sorular arasında üst düzey matematik yeteneğini ölçen sorular da olacaktır.
11. Yarışma soruları ortaöğretim 6.ve 7.sınıfların matematik dersi müfredatının tamamı ile 8.sınıfın Nisan ayına kadar olan bölümünü kapsayacaktır.
12. Yarışmada 40 adet test sorusu sorulacaktır. Sorular 4 seçenekli olup 3 yanlış 1 doğruyu götürecek, toplam net sayısı üzerinden değerlendirilecektir. Yarışma süresi 80 dakikadır.
13. Öğrenciler sınava kendi imkanları ya da başvuru formunda tercih ettikleri okul servisleriyle ücretsiz okulumuza ulaşacaklardır.
14. Yarışma sonuçları yine bu sayfada yayınlanacaktır.
15. Ödül töreni okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacak olup ödül töreni tarihi okulumuz internet sitesinde yarışma sonuçları ile beraber ilan edilecektir.