Okulumuzun yemekhane hizmetleri TSE-EN-ISO 50001 Enerji Yönetimi, TSE-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi, TSE-ISO-EN 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi, TSE İSG OHSAS TS 18001: 2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TSE İSO 10002 2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgeleri sahibi SOFRA GROUP-OBASAN trarafından verilmektedir. Firma, 10 personel ile tüm okula 4 kap yemek esasıyla öğle yemeği hizmeti vermektedir. Ayrıca okulda yapılan ek çalışmalarda da yemek hizmeti sağlanmaktadır.
Yemekler günlük olarak ENKA Okullarında hazırlanmakta olup, menü, uzman diyetisyen tarafından, öğrencilerin günlük beslenme ve enerji ihtiyaçları göz önüne alınarak, aylık olarak hazırlanmakta, velilerimiz web sayfası aracılığı ile aylık olarak bilgilendirilmektedir.
Okul kantini, klasik okul kantini konseptinden farklı olarak yalnızca otomatlarla öğrencilere yiyecek ve sıcak-soğuk içecek hizmeti sunmaktadır. Otomatların kontrolü ve malzeme tedariki ilgili firma tarafından haftalık periyotlarla yapılmaktadır.
Yemekhaneler ve üretim alanı, belirli aralıklarla, ENKA Okulları Sağlık Birimi ve bağımsız bir denetleme firması tarafından, denetlenmekte, alınan su ve yemek numuneleri ise düzenli olarak gıda kontrol laboratuvarına gönderilmektedir.
Yemek üretiminde kullanılan ham maddeler, Türkiye’nin seçkin firmalarından tedarik edilmekte ve tedarikçiler sahibi olduğumuz ISO-9001-2015 kalite yönetim sisteminin süreçleri gereği rutin kontrollere tabi tutulmaktadırlar.