MILANMUN 2024 için İtalya’daydık!

Kocaeli ENKA Okulları olarak bu eğitim öğretim yılı içerisinde katılımını planladığımız 7. uluslararası MUN programı olan MilanMUN 2024’e katıldık. Dünyanın birçok noktasından 500’den fazla delegenin geldiği ve ana teması “Modern Dünyada Zekâyı Yeniden Tanımlamak” olan MilanMUN organizasyonunda 7 öğrencimiz İngilizce Öğretmenimiz Özgen Baydilli Karakaş eşliğinde yer aldı.  Civico Polo Scolastico Manzoni tarafından 21-24 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen organizasyonun delegasyon ve komite çalışmaları Bocconi Üniversitesinde gerçekleştirildi.
SOCHUM, ECOSOC, WHO vb. komitelerinde çalışan öğrencilerimiz Vietnam ve Senegal delegeleri olarak başarılı bir şekilde okulumuzu temsil ettiler. Öğrencilerimiz hem akademik hem de sosyal anlamda kendilerini ifade edebilme becerisini gösterdiler. Delegasyon çalışmalarının üniversitede yapılması öğrencilerimizin ileriye dönük vizyonlarını geliştirmelerinde fayda sağlamıştır. Komite çalışmaları dışında öğrencilerimiz şehirde kültür gezisi de yapmıştır.
Konferansa katılan öğrencilerimizi gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.