FRC Off Season’da Robotumuz Büyük Beğeni Topladı

Pendik Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen FRC Off Season yarışmasında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından dizayn edilen ve okulumuz atölyelerinde üretilen robotumuz topu potaya atma, hangara tırmanma ve otonom sürüş alanlarında büyük beğeni topladı. Yapılan ön eleme maçlarında sıralama turlarında 7 galibiyet 1 mağlubiyet ile final elemelerine kalan 6985 nolu takımımız final karşılaşmalarında çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarını kazanarak finale yükselme başarısı elde etti. Final karşılaşmasında ise ikincilik derecesini aldı.
Yarışmada 6985 nolu takımımıza finalist ödülü verilirken robotumuza kalite ve sağlamlık ödülü, takım danışman öğretmenlerimizden İlhan KÜLAHLI’ya ise “en iyi mentör” ödülü layık görüldü.

Robotun dizaynından üretimine kadar emeği geçen, yarışma hazırlıklarında katkısı olan ve yarışmada gerek stand gerekse tribün desteğinde bulunan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.