Teknofest Final Sunumlarımızı Tamamladık

Ön değerlendirmeyi geçerek finalist olan 6 projemizin sunumlarını Ordu, Trabzon ve Rize’de düzenlenen programlarda gerçekleştirdik. Sunumlar sonrası dereceye giren projeler 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanı’nda gerçekleşecek ödül töreninde ilan edilecektir. Okulumuzun Teknofest finallerinde yer almasını sağlayarak bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor danışman öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Stantlarımızı ziyaret eden TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL’a, Savunma Sanayii Başkanı Sayın İsmail DEMİR’e ve Ordu Valisi Sayın Tuncay SONEL’e ilgileri için teşekkür ederiz.

Finallerde yer alan projelerimiz:
• Tarım Teknolojileri Kategorisi- FarmINO
Öğrenciler: Necla Naz BAHAR, Ezgi ÖZMERAL Danışman Öğretmeni: Enes GİDER
• Engelsiz Yaşam Teknolojileri Kategorisi- Soro-El
Öğrenciler: Elifsu GÜDÜK, Yağız ATEŞ Danışman Öğretmeni: İsmail İlhan KÜLAHLI
• Engelsiz Yaşam Teknolojileri Kategorisi- Sesle Görüyorum
Öğrenciler: Fetullah Orhan KARAMAN, Ceren ÇAKICI Danışman Öğretmeni: Erdinç UĞURLU
• Eğitim Teknolojileri Kategorisi- BeeWorld
Öğrenciler: Emir KARAKAŞ, Berda ÖZ Danışman Öğretmeni: Abdullah KILIÇASLAN
• Çevre ve Enerji Teknolojileri Kategorisi- Fırsatlar Atıklarda Saklı
Öğrenciler: Tuğba BAŞARAN, Can Muhammed KAYA, Muhammed Said PALA Danışman Öğretmeni: Servet TEMEL
• İnsanlık Yararına Teknoloji Kategorisi- Isıyı ve Radyasyonu Absorbe Eden Telefon Kılıfı