ENKA OKULLARI

Okul Ücretleri 2021-2022

2021-2022 eğitim–öğretim dönemi Anaokulu ücretleri aşağıda belirtilmiştir. Bu ücretlere okul servisleri ve öğrenci kıyafetleri dahil değildir. Okul servisleri ve öğrenci kıyafetleri, Okul Aile Birliği’nin yaptığı çalışma ve işbirliği neticesi okul idaresince belirlenmekte olup daha sonra sizlere duyurulacaktır. Diğer sınıflar için ücretler ileri bir tarihte yine bu sayfa üzerinden bildirilecektir.

2021-2022 DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ

BU TABLO % 5 EĞİTİM İNDİRİMLİ OLARAK HAZIRLANMIŞ OLUP EĞİTİM İNDİRİMİ 30 HAZİRAN SONRASI GEÇERLİ DEĞİLDİR.

Tahsilat aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
A. Peşin ödeme
B. Taksitlendirme (4 adet taksit seçeneği sunulmuştur) seçeneklere göre ödeme tabloları aşağıdadır:

2021-2022 DÖNEMİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

1. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde Peşin Ödeme
2. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde 28.000 TL Peşin + 3’er aylık 3 eşit taksit (Eylül 2021 – Aralık 2021 – Mart 2022)
3. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde başlamak üzere 12 eşit taksit (Son taksit Mayıs 2022 )
4. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde 14.000 TL peşin +  Eylül’de ücretin tamamını ödeme
5. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde 14.000 TL peşin +  Eylül’den itibaren 9 eşit taksit (Son taksit Mayıs 2022)

Ailenin ilk çocuğu ENKA Okullarına 2018-19 eğitim senesinden sonra kayıt yaptıran kardeşler için geçerlidir.
A. 1. öğrenciden (en büyük sınıfa giden) normal eğitim ücreti alınacaktır
B. 2. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 12 indirim uygulanacaktır.

Ailenin ilk çocuğu ENKA Okullarına 2018-19 eğitim senesinden önce kayıt yaptıran kardeşler için geçerlidir
A. 1. öğrenciden (en büyük sınıfa giden) normal eğitim ücreti alınacaktır
B. 2. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 20
C. 3. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 15
D. 4. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 10 indirim uygulanacaktır.

Yukarıdaki kardeş indirimleri yalnızca eğitim ücretini kapsamaktadır.

3 yaş sınıfı için kardeş indirimi uygulaması yapılmayacaktır.

Okul ücretinin tamamını peşin ödemek isteyen velilerimizin toplam tutarı okulun Yapı Kredi Bankası Yeniköy Şubesi nezdindeki TR02 0006 7010 0000 0043 8308 70 IBAN numaralı TL hesabına yatırarak dekontu mali@enka.k12.tr ve admissions@enka.k12.tr adreslerine göndermeleri rica olunur (sadece paranın yatırılmış olması, kaydın yapıldığı/yenilendiği anlamına gelmez).

Okul ücretini taksitle ödemek isteyen velilerimizin online kayıt formlarındaki Form 8’i elektronik olarak göndermelerinden sonra kendilerine Mali İşler Departmanı tarafından iletilen ödeme planına göre banka işlemlerini YKB İnternet Bankacılığı üzerinden veya YKB Yeniköy Şubesine giderek yapabilirler.

Okul tarafından açıklanan ve ekte gönderilen kayıt takvimine göre kayıtlarını yenilemeyen öğrencilerin yerine dışarıdan öğrenci alınacaktır.

Yemek Ücreti Öğle yemeğini kapsamaktadır.
Anaokulunda Sabah Kahvaltısı ve Öğle yemeğini kapsamaktadır.