ENKA OKULLARI

Okul Ücretleri 2020-2021

2020-2021 eğitim – öğretim dönemi okul ücretleri aşağıda belirtilmiştir. Bu ücretlere okul servisleri ve öğrenci kıyafetleri dahil değildir. Okul servisleri ve öğrenci kıyafetleri, Okul Aile Birliği’nin yaptığı çalışma ve işbirliği neticesi okul idaresince belirlenmekte olup daha sonra sizlere duyurulacaktır.

2020-2021 DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ

Tahsilat aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
A. Peşin ödeme
B. Taksitlendirme (4 adet taksit seçeneği sunulmuştur) seçeneklere göre ödeme tabloları aşağıdadır:

2020-2021 DÖNEMİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

1. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde Peşin Ödeme
2. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde 24.000 TL Peşin + 3’er aylık 3 eşit taksit (Eylül 2020 – Aralık 2020 – Mart 2021)
3. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde başlamak üzere 12 eşit taksit (Son taksit Mayıs 2021 )
4. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde 12.000 TL peşin +  Eylül’de ücretin tamamını ödeme
5. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde 12.000 TL peşin +  Eylül’den itibaren 9 eşit taksit (Son taksit Mayıs 2021)

Ailenin ilk çocuğu ENKA Okullarına 2018-19 eğitim senesinden sonra kayıt yaptıran kardeşler için geçerlidir.
A. 1. öğrenciden (en büyük sınıfa giden) normal eğitim ücreti alınacaktır
B. 2. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 12

Ailenin ilk çocuğu ENKA Okullarına 2018-19 eğitim senesinden önce kayıt yaptıran kardeşler için geçerlidir
A. 1. öğrenciden (en büyük sınıfa giden) normal eğitim ücreti alınacaktır
B. 2. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 20
C. 3. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 15
D. 4. öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 10 indirim uygulanacaktır.

Yukarıdaki kardeş indirimleri yalnızca eğitim ücretini kapsamaktadır.

3 yaş sınıfı için kardeş indirimi uygulaması yapılmayacaktır.

Okul ücretinin tamamını peşin ödemek isteyen velilerimiz, toplam tutarı okulun yapı kredi bankası Yeniköy şubesi nezdindeki TR02 0006 7010 0000 0043 8308 70 IBAN numaralı TL hesabına yatırarak dekontu ile birlikte kayıt tarihinde okula gelebilirler (sadece paranın yatırılmış olması, kaydın yapıldığı/yenilendiği anlamına gelmez).

Okul ücretini taksitle ödemek isteyen velilerimizin, Online formları (Form 8 ) elektronik olarak teslim sonrası Mali İşler departmanı tarafından iletilen ödeme planınan göre bankacılık işlemlerini YKB yeniköy şubesi yada YKB İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilirler.

Okul tarafından açıklanan ve ekte gönderilen kayıt takvimine göre kayıtlarını yenilemeyen öğrencilerin yerine dışarıdan öğrenci alınacaktır.

Yemek ücreti, öğle yemeğini kapsamaktadır.

Anaokulunda sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini kapsamaktadır.