ANAOKULUMUZA

Hoş geldiniz

Faaliyetine 1996 yılında başlayan ENKA Anaokulu’nun öğretim programı çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek üzere temellendirilmiştir. Özenle yapılandırılmış bir ortamda, çocukların keşfederek öğrenme ve araştırma yapmaları sağlanır. Böylelikle çocuklarda kendine saygı ve öz güven gelişimi desteklenir.

Programımız oyun ve sorgulama temelli bir yapıya sahiptir. Günlük programımızda öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyici olarak sınıf içinde ve açık alanda oyun zamanları bulunmaktadır. Buna ek olarak, eğitim kadromuz tarafından eğitim hedefleri göz önünde bulundurularak özenle planlanan, yapılandırılmış oyunlar da derslerimizin vazgeçilmez bir parçasıdır.

İngiliz şair Wordsworth’ün de şiirinde belirttiği gibi “Çocuk insanın atasıdır.” sözünden yola çıkarak erken çocukluk eğitimine verilen önemin geleceğin şekillenmesinde oynadığı rolü önemsiyoruz.

ENKA Anaokulu, velilerimizin ve öğrencilerimizin hem okulumuza hem de eğitim hayatına ilk adım attığı yer olmasından dolayı okul topluluğumuzda özel bir yere sahiptir. Sizler de okulumuzu yakından tanımak ve daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz, lütfen bize telefon ya da e-posta yoluyla ulaşın. Size okulumuzu tanıtmaktan mutluluk duyacağız. Anaokulu kayıtları ile ilgili okulumuzun kayıt – kabul birimini (dahili 6713 – 6714) arayabilirsiniz.