KAYIT İŞLEMLERİ

T.C.
İstanbul Valiliği
Özel ENKA Okulları

Okulumuz öğrencilerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılına ait kayıt yenileme süreci online olarak gerçekleştirilecektir.

Kayıt yenileme süreci için sizler tarafından doldurulması ve okul ile paylaşılması gereken formlar, elektronik olarak aşağıdaki bağlantı üzerinde kullanıma hazırdır.

Çocuğunuza ait TC Kimlik Numarası ve Veli Cep Telefonu bilgilerini kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Formlar, elektronik olarak tasarlanmış, kaydet/sonra devam et özelliğinde olan dinamik formlardır. Lütfen girdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olmadan GÖNDER butonuna tıklamayınız.

03 Haziran – 30 Haziran 2020tarihleri arasında sisteme erişip, sırası ile FORM 1’den başlayarak formları doldurup, kayıt yenileme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Tüm formları tamamladıktan sonra, “Sayın Velimiz, bütün formlar tamamlanmıştır. Lütfen mail kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkür ederiz.” uyarısı alacaksınız.

Ödeme Seçeneği Formu (FORM 8) doldurulduktan sonra, Mali İşler Birimimiz tarafından sizlere ödeme planı   ve gerekli yönlendirme ile ilgili detaylı bilgilendirme en kısa zamanda e-posta yoluyla gönderilecektir.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda lütfen Mali İşler Birimi ile iletişime geçiniz.

Online Formlar arasındaki MEB Sözleşmesi (FORM 6) ve Öğrenci Muayene/İzlem Bildirim Formu (FORM 7)1 doldurulduktan sonra sunulan kargo hizmeti yoluyla ya da sizin tarafınızdan okula teslim edilmelidir. Öğrencinin kayıt işlemi, kayıt formlarının Okul Müdürlüğü tarafından onaylanması halinde kesinlik kazanacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı eğitim ücretleri ve ödeme koşulları ile ilgili bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

Şimdiden gösterdiğiniz ilgi ve işbirliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
ENKA Okulları

1Bu Form içinde bulunan sağlık koşullarından dolayı eylül ayında da okula teslim edilebilir.