TEKNOLOJİ

KULLANIMI

Teknoloji eğitimi ana sınıfından liseye kadar devam etmektedir. Akıllı sınıflarda ve laboratuvar ortamlarında verilen eğitimlerde öğrencilerin uygulama yapmasına olanak sağlanmaktadır. Microsoft SharePoint, K12Net, ItunesU, Britannica School Edition ve farklı birçok eğitim teknolojisi yazılımı okulumuzda aktif olarak hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından kullanılmaktadır. 2013-2014 eğitim-öğretim yılından itibaren ilkokul, ortaokul ve lisemizde iPad ile eğitim başlatılmıştır. 2014-2015 eğitim öğretim yılında da 4,6,7,Hazırlık, 9 ve 10. sınıflarda, tüm derslerde öğrencilerimiz kendi iPad’lerini bir eğitim aracı olarak kullanmaktadır. Öğretmenlerimiz yetkili Apple eğitmenleri tarafından düzenlenen eğitimlere katılmaktadır. Öğrencilerimiz liseden mezun olmadan temel bilgisayar kullanımı, işletim sistemi, bilgisayar destekli grafik, web tasarımı, programlama ve teknik çizim konularında sertifikalar almaktadır. Gelişen eğitim teknolojileri doğrultusunda tüm personelimize hizmet içi eğitimler verilmektedir.