2024-2025

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL KONTENJAN BAŞVURU İŞLEMLERİ

ENKA Ortaokulu, 5. sınıf düzeylerinde öğrenim görecek öğrencileri kontenjan sınavı ile okula kabul etmektedir.

Öğrencinin kontenjan sınavına katılabilmesi için başvuru formunun doldurulması ve öğrencinin kimlik fotokopisinin(Kimliğinde fotoğraf bulunmayan öğrenciler için öğrenci belgesi yüklenmesi) gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 6 Mart 2024 Çarşamba günüdür.

Sınav 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00’da okul kampüsümüzde yapılacaktır.

KESİN KAYIT SÜRECİ

Kontenjan Sınavları sonrasında okula kabul edilen öğrencilerin velileri Kayıt Kabul birimi tarafından bilgilendirilmektedir.

2024-2025

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI ÖN KAYIT BAŞVURU FORMU

Adapazarı Özel ENKA İlkokulu anasınıfına 01.10.2018 ile 31.12.2019 tarihleri arasında doğan çocukların ön kaydı yapılabilecektir. Kesin kayıtlar, yapılacak tanıma çalışmasından sonra noter huzurunda çekilecek sıralama kurası yöntemi ile yapılacaktır.

Başvuru için 7 Şubat 2024 Çarşamba gününden itibaren, 23 Şubat 2024 Cuma günü, saat 23:59’a kadar aşağıdaki link aracılığı ile ön kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Aday öğrenciler, okulumuz tarafından yapılacak tanıma çalışmasından sonra sıralama kurasına katılma hakkı kazanabilecektir.

Noter huzurunda gerçekleştirilecek sıralama kurası, kız ve erkek aday öğrenci eşitliği gözetilerek 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14:00’da okulumuz Oditoryumunda yapılacaktır.

2023-2024

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSE HAZIRLIK ÖN KAYIT FORMU İŞLEMLERİ

ENKA Lisesi, Hazırlık sınıfına kontenjan açığı doğrultusunda öğrenci alacaktır.

Öğrencinin kesin kayıt yaptırabilmesi için başvuru formunun doldurulması ve öğrencinin sınav sonuç belgesinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.