ENKA OKULLARI

Okul Ücretleri 2019-2020

2019-2020 Eğitim – Öğretim dönemi okul ücretleri aşağıda belirtilmiştir. Bu ücretlere okul servisleri, kitap ve öğrenci kıyafetleri dahil değildir. Okul servisleri ve öğrenci kıyafetleri, Okul Aile Birlikleri’nin yaptığı çalışma ve işbirliği neticesi okul idaresince belirlenmekte olup daha sonra velilerimize duyurulacaktır.

2019-2020 DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ

Tahsilat aşağıdaki şekilde yapılacaktır:

A. Peşin ödeme
B. Taksitlendirme (4 adet taksit seçeneği sunulmuştur) seçeneklere göre ödeme tabloları aşağıdadır:

2019-2020 DÖNEMİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

1. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde Peşin Ödeme
  2. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde %25 peşin + 3’er aylık 3 eşit taksit
  3. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde başlamak üzere 12 eşit taksit
  4. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde başlamak üzere 10 eşit taksit
  5. SEÇENEK = Kayıt Tarihinde 5.000 TL peşin +  Eylül’den itibaren 9 eşit taksit

Bu yıl kayıt yaptıracak tüm kardeşler için:

A.  1. Öğrenciden (en büyük sınıfa giden) normal eğitim ücreti alınacaktır
B.  2. Öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 10
C.  3. Öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 10
D.  4. Öğrenci için, o öğrenciden alınması gereken eğitim ücreti üzerinden % 10 indirim uygulanacaktır.

Yukarıdaki kardeş indirimleri yalnızca eğitim ücretini kapsamaktadır.

Okul ücretinin tamamını peşin ödemek isteyen velilerimiz, toplam tutarı okulumuzun Yapı Kredi Bankası Adapazarı şubesi(şube kodu:043) nezdinde ki, ENKA Spor Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı İktisadi İşletmesi, Adapazarı Özel ENKA Okulları 82510614 numaralı (IBAN: TR33 0006 7010 0000 0082 5106 14) TL hesabına yatırarak dekontu ile birlikte kayıt tarihinde okulumuza gelebilirler.(Sadece paranın yatırılmış olması, kaydın yapıldığı/yenilendiği anlamına gelmez)

Okul ücretlerini taksitle ödemek isteyen okul velilerimizin, kayıt tarihinde okulumuza gelerek kayıt kabul ofisimizden tercih ettiği ödeme planını alıp, Yapı Kredi Bankası Adapazarı Şubesi’ne başvurması gerekmektedir.

Yemek ücreti, Anasınıfı için sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini, diğer tüm sınıflar için sadece öğle yemeğini kapsamaktadır.